fredag den 12. november 2010

Jul i Tivoli åbner idag!


Idag kl. 11.30 åbner Tivoli for 17. år i træk portene op for Jul i Tivoli. Tivoli har i år forsøgt at gøre temaet endnu mere vinterligt med bl.a. en 45 meter lang kælkebakke.
Igår var vi inviteret ind i Tivoli for at se dette års juletema og vi hev nogle veninder med til at teste stemningen og forlystelserne med os. Tivoli har virkelig gjort meget ud af at skabe den helt rigtige jule og vinter stemning i år. Der er masser af hyggelige boder, hvor man kan købe æbleskiver, gløgg, julepynt, smykker og m.m. og selvfølgelig er der også det velkendte nisseland. Derudover er hele haven pyntet smukt op med hjerter, julekugler, iskrystaller og glinsende sne på grantræerne. 

Vi vil anbefale Jer at tage en tur i Tivoli med Jeres familier, veninder eller kærester og opleve den hyggelige atmosfære som i den grad kan få én i julestemning!

Tivoli holder åbent fra d. 12. november - 30. december med undtagelse af den 24. og 25. december, og hvis du køber dit Tivoli Årskort for 2011 allerede nu, så gælder det også for julen 2010. Se Tivoli's åbningstider her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar