onsdag den 3. november 2010

Tante T


I fredags var vi forbi Tante T der er beliggende på Viktoriagade 6 på Vesterbro.  

Duften når man træder ind i den lille te salon er vidunderlig, en blandning af hjemmebagte boller, småkager og te!
Vi smagte en af tantens favoritter, Tantens kagebord, der udover at se enormt lækker og dekorativ ud, også smagte fantastisk. Vi fik blandt andet serveret ingefærkager, lune teboller med hjemmelavet syltetøj og lemoncurd, frugttærte med friske bær, chokolade kage og en anbefalelsesværdig gulerodskage! Mmmm! Vi smagte Tantens Te, deres egen blanding af sort te og Mormors Sommerhave der er en grøn te med duft af sommerens blomster. Teen bliver serveret i fine små tekander der giver mulighed for, også at smage din veninde, mors eller søsters te.   

Tanterne var enormt søde og gode til at forklare om de enkelte kager og teer og stemningen er rar og hyggelig. Te salonen fungerer både som butik og café, de sælger blandt andet deres egne te blandinger og hjemmebagte kager. Tantens kagebord fås for 100 kr,- med nok til to, og Tantens Brunch kan nydes for 95 kr,-
Tante T skaber de absolut bedste omgivelser for den perfekte veninde-date og hyggeoplevelse til mor, søster eller bedstemor!

Se det store te-, chokolade- og kageudvalg hos Tante T her.
Tante T, Viktoriagade 6, 1655 København V - tlf: 3210 3610.
Mandag - lørdag kl. 10.00 – 22.00

Søndag kl. 10.00 – 21.00

2 kommentarer:

  1. Ej hvor lyder det altså bare som et vildt hyggeligt sted! :)

    SvarSlet
  2. Tante T er min venindes og min yndlings café - eller jeg må hellere sige yndlings tesalon. Den har en stemning, du ikke finder andre steder, og er lidt af et paradis for tedrikkere som os - de har også super lækre grove boller, lavet på den glade mave og fyldt med kerner. Og faktisk også en sund kage så jeg på kagehylden :-)

    SvarSlet