mandag den 25. oktober 2010

'The Face Treatment'


Hverdagen kan være krævende og stressende og derfor har Cosmo Skin Lounge skabt en ansigtsbehandling; ’The Face Treatment’, der er et 90 minutter langt paradis af afslapning og selvforkælelse.
Ansigtsbehandlingen tilpasses individuelt og kan variere afhængigt af hudtype og behov. Økologiske produkter fra The Organic Pharmacy og REN giver en fuldendt oplevelse, som din hud og din krop vil takke dig for!

Forleden blev vi inviteret indenfor hos Cosmo Skin Lounge i Guldbergsgade på Nørrebro. Det søde personale tog pænt imod os og inden vores behandling, The Face Treatment, snakkede vi om hvilke ønsker og behov der skulle fokuseres på.
Behandlingen startede med en dybderens af huden, efterfulgt af en skøn ansigtsmassage. En velduftende peeling maske gjorde underværker og mens masken gjorde sit job, fik vi den skønneste hånd-, nakke- og hovedbundsmassage! Bryn og vipper blev farvet og behandlingen sluttede af med en nærende ansigts serum vi efterfølgende måtte have med hjem til samlingen. Under hele behandlingen blev der spillet dæmpet afslappende musik, så man ikke kunne undgå, at drømme sig lidt væk. Efter behandlingen blev en lækker juice og lidt nødder sat ind, og der var lidt tid til at vågne op og komme til sig selv igen uden stress.

En skøn gave til dig selv og din krop i de kolde vintermåneder!

Prisen for halvanden times forkælelse ligger på 845 kr,- Læs mere om deres ansigtsbehandling og øvrige behandlinger hos Cosmo Skin Lounge og følg dem på facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar