lørdag den 18. september 2010

Himmelsk Sushi


Igår aftes tog jeg min veninde under armen, og tog ind til Tivoli Hotel for at prøve den nye Sticks'n'Sushi. Wow, en oplevelse. Hotellet er super flot og luksuriøst, og efter en tur med elevatoren op til 12. sal trådte vi ind i restauranten.

Vi blev modtaget af nogle utrolig smilende værter og værtinder som viste os til vores bord. Restauranten er rigtig hyggelig, og med de store panorama vinduer hele vejen rundt, kan man nyde en smuk udsigt. Vi sad desværre midt i lokalet, og derfor fik vi ikke samme udsigt, som hvis vi havde siddet ved et af vinduerne. Efter vi havde spist satte vi os over bag baren, hvor der er et rigtig hyggeligt område med gynger. Her sad vi og nød en kop kaffe og den fantastiske udsigt over København med aftenlys.

Jeg vil anbefale alle sushi elskere at prøve dette sted, da det er en oplevelse udover det sædvanlige, dog skal man sørge for at bestille et bord ved vinduet for at få hele oplevelsen med.

 


3 kommentarer:

  1. Lyder som noget der er værd at prøve. Elsker sushi og det ville jo ikke være det værste sted at invitere sin kæreste hen til. Super fed anmeldelse !

    SvarSlet
  2. Tak for det. Det er et super lækkert sted, så jeg synes helt sikkert du skal invitere din kæreste derhen. Husk at bestille bord ved vinduet :)

    SvarSlet