fredag den 24. september 2010

TUNA - Ny onsdagsklub


Nu skal der festes midt på ugen igen. Det sker på Kjeld Tolstrups nye onsdagsklub i indre by. Da der ikke er andre natklubber i København som normalt har åbent om onsdagen, glæder vi os til at se hvordan denne nye midweek club kommer til at påvirke nattelivet.

Tolstrup har udtalt følgende, "Det er jo ikke fordi det er raketvidenskab. Faktisk er det ret simpelt. Vi synes længe København har manglet en god midweek club a la Very Disco og så er vi samtidig lidt småtrætte af den ensartede electrohouse og populære dansemusik der dominerer dansegulvene fra Ikast til Ibiza.
Så nu åbner vi TUNA!, en klub der er lavet lige præcis efter vores hjerter (og ører). Vi har inviteret vores yndlings DJ´s fra hele Europa til at kigge forbi med deres bedste party plader. Et par internationale live acts bliver det også til og et hold af lokale superstar dj´s der hver onsdag er klar til at spille et mix af disco, house og hvad de ellers får lyst til."


Gå ikke glip af TUNA's åbningsaften som finder sted onsdag d. 29. september 2010 kl. 22.00 på Store Strandstræde 14, 1255 København K.

Læs mere om TUNA og tilmeld dig eventet på facebook.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar