søndag den 26. september 2010

Michael Carøe - That's Life



I torsdags inviterede Bellevue Teatret til forpremiere på Michael Carøe's nye show - That's Life. Carøe's show er mest målrettet det lidt ældre publikum, og det kunne også mærkes især i første del af showet. Ind imellem sangene delte han sine livserfaringer og fortalte om de frustrationer og glæder som han har oplevet i takt med at han er blevet voksen. Carøe gjorde dette på en dyb, men humoristisk måde. Ind imellem kunne vi dog godt mærke, at man nok skulle have været ung i 70'erne for at forstå hvad han snakkede om. 

I anden del af showet fyrede Carøe dog lidt mere op for festen, og med god musik, hans velkendte charme og røver historier kom alle i rigtig godt humør. Det skal også nævnes at bandet "The London Lounge Orchestra" spillede virkelig godt, og at sceneshowet og lyseffekterne imponerede os. 
Alt i alt er showet nok mest for de lidt ældre, men det var uden tvivl et godt show, og der var da også stående applaus fra dem på vores forældres alder. Vi gik derfra med rigtig godt humør og et stort smil :)

Læs mere om showet og køb billetter på http://www.bellevueteatret.dk/



3 kommentarer:

  1. Lyder spændende, det vil vi tage ind og se nu.

    Kh og tak for en spændende blog

    SvarSlet
  2. Ps. Man kan ikke få lov at sætte sit navn på når man sender sin kommentar, så jeg trykkede anonym !!!!. Tak for et flot initiativ.

    Hilsen
    Anne Larsen

    SvarSlet