onsdag den 8. december 2010

INGLOT - endelig i København!


Det internationale make-up mærke INGLOT er endelig kommet til København! INGLOT åbnede sin første butik i Skandinavien, i Field’s, d. 1. december.
De lækre INGLOT butikker og deres produkter har allerede vakt begejstring verden over med butikker i New York, Las Vegas, Montreal, London, Dublin, Helsinki, Warszawa, Istanbul, Dubai, Sydney og mange andre steder og anvendes af førende make-up artister og kosmetikbevidste kvinder i alle aldre.

 
Mærket kombinerer en meget høj kvalitet, innovative og lækre produkter uden parabener. Et enormt udvalg (over 1500 make-up produkter og over 500 forskellige børster o.a. tilbehør), kosmetikuddannet service- orienteret butikspersonale og endda speciel butiksbelysning, så du kan se farverne rigtigt – alt sammen til priser, hvor alle kan være med.

Personligt kan jeg virkelig anbefale dette mærke, jeg har altid storshoppet produkterne når jeg har været i London eller Warszawa og kan slet ikke vente med at komme ud i den nye butik i Field's :-)

Læs mere om INGLOT og se produkterne på inglotcosmetics.com!

1 kommentar:

  1. INGLOT er det bedste. jeg er selv fra Polen og har altid brugt Inglot. Men sjovt nok bliver det aldrig nævnt at mærket er polsk.

    SvarSlet