mandag den 6. december 2010

Medina Celebration!


Efter et fantastisk år for Medina, bliver der i samarbejde med Nima K og Labelmade nu afholdt en fest i Medinas ånd. På lørdag d. 11. december holder Medina nemlig sidste koncert i Danmark i år på Store Vega og vi glæder os helt enormt meget!

2010 været et stort år for Medina, der herhjemme har bevist at hun ubestridt er den største popstjerne vi har, og i udlandet har haft stor succes i bl.a. Tyskland. For blot nogle uger siden modtog Medina 6 Danish Music Awards, bl.a. for Årets Danske Kvindelige Kunstner og Årets Hit med ’Vi To’. I øjeblikket er det den nye, internationale single ’Addiction’ der for alvor er ved at slå sig fast.

Festen bliver holdt d. 11. december på Jazzhouse i indre København. Jazzhouse bliver for en nat forvandlet til Medina's Universe!
Med som support har Medina Danmark's største DJ med, nemlig Morten Breum, crowdpleaseren fra Creol Brothers Mr. Møller, legenden fra London Raymundo Rodrigues og Jazzhouses egen Jean von Baden & friends som spiller sit eksklusive 6 timers set ovenpå i Medinas RED lounge.

Tilmeld dig eventet på facebook og send en mail til info@nimak.dk hvis du vil på gæstelisten!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar