torsdag den 2. december 2010

Jul i Gammelby


I søndags var vi inde og se årets juleforestilling "Jul i Gammelby" på Folketeatret. Jul i Gammelby er en utrolig hyggelig og musikalsk forestilling som handler om kampen for juleaften, da byens borgmester har besluttet, at der ingen jul skal være i byen i år! Borgmesterens børn Mads og Mette møder drillenisserne på deres loft, og i samarbejde lægger de en plan om, hvordan der skal drilles og trylles så borgmesteren vil gå med til at holde juleaften i Gammelby.

Vi var meget imponerede over de dygtige skuespillere, både de yngste nissepiger og de voksne som bl.a. Søren Hauch-Fausbøll og Sofie Stougaard. Derudover er der nogle virkelig flotte roterende kulisser, så man både kan følge med i hvad der sker på borgmesterens kontor, hos købmanden, på loftet, i køkkenet og på torvet i Gammelby.

Jul i Gammelby oser af stemning fra barndommens jul og vi gik ud derfra med et stort smil og en julestemning vi ikke har følt siden vi var børn. Vi vil helt klart anbefale Jer allesammen at tage ind og se denne forestilling med Jeres familier her i julemåneden!

Læs mere om Jul i Gammelby og køb billetter her.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar